Daouda Camara

Daouda Camara är en begåvad och mycket uppskattat djembe spelare från Guinea Conakry.

Daoudas pension för djembe började i tidig ålder bara som åttaårig. Hans lärare var hans idol och förebild Ibrahim Boka Camara en av dem väl respekterade musiker I Guinea. Innan Daouda Camara flyttade till Sverige 2004 var han med i en av Guineas bästa percussiongrupper som heter Boka Junior och dans Ballet Sourakhata.

Daouda började undervisa trumkurser när han fortfarande bodde I Guinea. När han flyttade till Sverige fortsatte han undervisa I dansskolor och spelar för danskurser samt uppträdda i Sverige men också andra länder I Europa. Daouda är mycket respekterade och uppskattad artist men också en otroligt duktig och pedagogisk trumlärare.

Sidiki Keita

Sidiki Keita är professionell dansare från Guinea med mångårig erfarenhet som artist och dansare. Sidiki undervisar i den guineanska traditionen och har de senaste 15 åren bott och verkat som artist, dansare och danslärare främst i Gambia. Sidiki är en dynamisk kombination av en stark och mjuk dansare med känsla för precision och detaljer. Han är uppskattad för sin ödmjuka undervisningsstil.

Italo Sylla

Italo Sylla är känt för sina klasser fyllda med högt tempo, energi och unika koreografier som bjuder på både rolig och annorlunda dansupplevelse. Under sina år i Sverige har han undervisat vid flera dansskolor i Stockholm och lett framgångsrika workshops både i Stockholm och andra städer i Sverige och Europa.Ursprungligen från Guinea har Italo Sylla en imponerande bakgrund, inklusive sitt engagemang i grupper som Soleil d'Afriqu och som ansvarig koreograf för Wassa percussion och Balett Sourahata. Han harockså varit en betydande medlem i Guineas nationella dans-och musikensemble, Les Ballets Africaine, i hela 15 år.Italos inflytande sträcker sig över både lokala och internationella danssammanhang, och hans passion och erfarenhet som dansare och koreograf har gjort honom till en respekterad och eftertraktad figur inom dansvärlden