Daouda Camara

Daouda Camara är en begåvad och mycket uppskattat djembe spelare från Guinea Conakry.

Daoudas pension för djembe började i tidig ålder bara som åttaårig. Hans lärare var hans idol och förebild Ibrahim Boka Camara en av dem väl respekterade musiker I Guinea. Innan Daouda Camara flyttade till Sverige 2004 var han med i en av Guineas bästa percussiongrupper som heter Boka Junior och dans Ballet Sourakhata.

Daouda började undervisa trumkurser när han fortfarande bodde I Guinea. När han flyttade till Sverige fortsatte han undervisa I dansskolor och spelar för danskurser samt uppträdda i Sverige men också andra länder I Europa. Daouda är mycket respekterade och uppskattad artist men också en otroligt duktig och pedagogisk trumlärare.

Camilla

Camilla är en mycket erfaren dansare som har undervisat dans i Sverige sedan många år tillbaka. Hon har dansat västafrikansk dans och är både välkänd och omtyckt. Camilla kommer hålla kurser i traditionell Guineansk dans men även en blandning av egna kombinationer med inspiration från Ifá och Vodoutraditionerna Kombinationerna som brukar bli små berättelser som handlar om det mest allmänmänskliga i livet här på jorden.